ESP / CAT / ENG

Treballant el ferro des de l'any 1983

L’any 1983 Joan Navarro s'inicia en el negoci de la ferreria al Carrer d’en Pons, a l’antiga Ferreria de la fàbrica de Ca’n Moana.
El 1988 es trasllada al Camí de Ses Argiles i finalment, l'any 1994 es constitueix l'empresa com a Ferros i Aluminis Sóller.

Als seus inicis l’empresa es dedicava exclusivament a la ferreria. Poc després començaren a treballar amb alumini, posteriorment amb acer inoxidable i des de fa uns anys han incorporat el treball amb vidre per poder oferir productes totalment acabats i un servei més còmode per als nostres clients.

Avui en dia ens dedicam a realitzar persianes, tant de ferro com d’alumini i pvc, passant per barreres, baranes  de ferro i baranes d’acer inoxidable combinades amb vidre, pèrgoles, portes basculants, correderes automatitzades, petites i grans estructures metàliques, escales amb diferents acabats (ferro-fusta, ferro-vidre, ferro-silestone, ferro-acer inoxidable ó tot ferro) tancaments per a terrasses i galeries, i des de petites finestres fins a grans finestrals.

Treballam l’alumini amb marques com SAPA, CORTIZO, TECHNAL i ALAS.
Pel que fa a treballs realitzas en ferro, darrerament hem incorporat a la nostra producció el sistema de tancament FORSTER.

En breu, tenim previst traslladar les nostres instal.lacions al Polígon de Son Angelats; vos anirem informant.