ESP / CAT / ENG

Baranes

Elaboram baranes de ferro de diferents tipus i disseny, des de les més tradicionals fins a les més modernes, fetes amb combinacions de ferro, acer inoxidable i vidre, sempre adaptant-nos a les preferències dels nostres clients.

Persianes d'alumini

Les persianes d'alumini que fabricam vénen amb un acabat ‘termolacat’, el que proporciona una sèrie d'avantatges: ofereix una gran resistència als agents externs, lleugeresa, absència de manteniment i fàcil de netejar.

La ostra capacitat de producció abarca des d'una persiana de contador (mínimes dimensions) fins a grans tancaments amb persianes, ja siguin de lama orientable o fixa.

Disposam d'una àmplia gama de colors, així com d'imitacions de tot tipus de fusta.

A la nostra empresa ens preocupam per a què l'estètica de la fassana s'adapti a l'estil tradicional de la nostra terra, minimitzant l'ús de materials derivats del petroli (plàstics o poliamides). Per aquesta raó utilitzam el ferratge tradicional de fabricació pròpia, realitzat en acer inoxidable.

Escales

Elaboram diferents dissenys d’escales amb ferro, ferro-fusta, ferro-vidre, ferro-silestone, ferro-pedra o de qualsevol combinació que ens sol.licitin els nostres clients.

Treballs especials

A més de les feines més tradicionals de ferreria, ens adaptam a les peticions dels nostres clients, traslladant i combinant les seves idees i la nostra experiència. Es així que fabricam elements decoratius per a jardí, com: taules, pèrgoles, reixes per a finestres, jardineres, tot amb ferro i ferro cortén.

Barreres

Elaboram diferents dissenys de barreres amb ferro, ferro-fusta, ferro-pedra o de qualsevol combinació que ens sol.licitin els nostres clients.

Estructures metàliques

Ens dediquem a fer qualsevol tipus d’estructura metàl·lica: per a naus industrials, altells, reforma de vivenda antiga o vivenda de nova construcció.

Disposam del certificat de qualificació com a soldador professional.

Tancaments d'alumini

Realitzam tot tipus de tancaments d’alumini, des de petites finestres per cuina o bany, passant per balconeres, tancaments de galeries fins a finestrals de grans llums amb correderes elevables, sistemes E100, 4500, COR VISIÓN, LUMEAL i GX DE TECHNAL.